Healing

Tijdens een healing wordt de aura en het chakrasysteem in je lichaam schoongemaakt, begrensd, gegrond, in balans gebracht en opgeladen. Wanneer in je systeem energieblokkades zitten, kan je energie daar niet vrijuit stromen. Een healing kan deze blokkades neutraliseren, waardoor je meer in contact komt met jezelf, je eigen kern en je eigen vrije, vitale energie.

Wat voor effect kun je van een healing verwachten?
-meer contact met je eigen energie en kracht, -diepe ontspanning,
snellere genezing, -meer in evenwicht ook wat betreft kracht en kwetsbaarheid, -meer contact met jezelf en je eigen weg, -meer contact met je innerlijke bron.

Voor wie is een healing bestemd?
Voor iedereen!

Het kan gewoon heerlijk zijn om zomaar een healing te krijgen…een cadeautje voor jezelf. Je voelt je in de regel schoongemaakt en vol nieuwe energie. Wanneer je je lichamelijk, emotioneel of mentaal niet goed voelt, zijn in de regel meer healingen nodig. Een healing-special of coaching behoort dan ook tot de healingmogelijkheden.

Hoe verloopt een healing?
Je hebt de keuze tussen een healing en een healing-special:

Bij een healing zitten healer en healy (degene die geheald wordt) tegenover elkaar. Tijdens de healing vraagt de healer een paar keer je naam om contact te maken met je wezen (je essentie). Het is je essentie die de healer de weg wijst om lichaam en geest weer in balans te brengen en op te laden.
Duur consult ca.60 minuten. Kosten €60,-

Een healing-special is een healing waarbij de mogelijkheid bestaat dat de healy met meer bewustzijn aan zijn/haar innerlijk ontwikkelingsproces van heelwording kan werken. Bij een healing-special wordt het thema van de client eerst in een korte reading verduidelijkt. Er wordt ‘gelezen’ waar het probleem vandaan komt, wat de oorzaak is en wat iemands groeiproces is in het thema/probleem. Daarna wordt er een healing gegeven. Een healing-special wordt altijd gecombineerd met een nagesprek en adviezen over zelfhealingoefeningen of meditaties zodat de healy ook zelf kan werken aan zijn/haar eigen healingproces.
Duur consult ca. 90 minuten. Kosten €90,-.