Welkom op deze website!

Welkom op de website van ‘Thuiskomen bij je-Zelf’ een centrum voor persoonlijke en spirituele groei. Dit centrum omvat een praktijk- en cursusgedeelte, waar mensen zowel individueel als in groepsverband op een speelse en creatieve manier kunnen werken aan hun persoonlijke groei. Bij dit ontwikkelingsproces wordt een beroep gedaan op de intuitieve capaciteiten die iedereen heeft.

Contact met je intuitieve bron wil zeggen: contact met je ware Zelf. Word je gevoed door deze bron dan wordt je denken helderder, verdwijnen je vooroordelen over hoe iets zou moeten zijn en is je energiesysteem (je chakra’s en aura’s) veerkrachtiger en helderder. Aangekomen bij je ware-Zelf, of wel thuisgekomen bij je-Zelf vind je kennis over jezelf.
Nu weet je echt WIE JE BENT en ook WAT JE WILT DOEN IN JE LEVEN.

Op deze website vind je uitgebreid informatie over de werkzaamheden die ik in mijn praktijk beoefen zoals aurahealing en aurareading. De laatste jaren heb ik mij in mijn praktijk vooral toegelegd op individuele coaching bij persoonlijke en spirituele ontwikkelingsprocessen.
Ook tijdens cursussen staat het intuitieve ontwikkelingsproces centraal.

Bij ‘Thuiskomen bij je-Zelf’ staan levensvreugde en levenskwaliteit centraal.

Ben je geinteresseerd neem dan contact op Marika Ortmans tel. 075 – 6221943