Reading

Tijdens een reading wordt de energie van de aura en het chakrasysteem in je lichaam gelezen.In de vorm van subtiele energie zijn aura (de energie die je uitstraalt) en chakra’s een weergave van je bewustzijn, van de manier waarop je in het leven staat, de dingen waarmee je bezig bent en hoe je je voelt. Met je energie communiceer je met anderen, reageer je op wat er om je heen gebeurt.

Waarom een reading?
Specifieke vragen kunnen een uitgangspunt vormen voor een reading. Dit kunnen vragen zijn over persoonlijke ontwikkeling, je kinderen, je gezondheid, mannelijke en vrouwelijke energie enz. Een reading schetst een zo helder mogelijk beeld van je situatie en geeft meer inzicht in jezelf, in de thema’s waar je nu mee bezig bent en in je capaciteiten en mogelijkheden.

Hoe verloopt een reading?
Een reading duurt ca. 90 minuten en bestaat uit drie fases: de roos-
reading, de aura-reading en de chakra-reading. Tussen stap twee en drie is een korte pauze ingelast. Bij een reading zitten reader en ready (degene die geread wordt) tegenover elkaar. Tijdens de reading vraagt de reader af en toe je naam om contact te maken met je wezen (je essentie). Het is je essentie die de reader tijdens de reading de weg wijst.


Readingopname en kosten
De reading wordt opgenomen op een cassette van 90 minuten.
Kosten van de reading €97,- (inclusief readingcassette ).
De roosreading
Bij een roosreading wordt de energie van de ready (de persoon die gelezen wordt) via een bloem, de zgn. roos gelezen. De roos geeft een algemeen beeld van de ready, zoals die in het ‘nu’ zijn plek in de wereld inneemt. Tevens laat de roos situaties of invloed van anderen uit het verleden zien, die invloed hebben op het ‘nu’.

De aura-reading
Tijdens de aura-reading worden de fysieke, de emotionele en de mentale aura gelezen. In de fysieke aura liggen alle fysieke gewaarwordingen opgeslagen, zowel de pijnlijke als de plezierige. De emotionele aura is verbonden met de gevoelens of emoties over jezelf. De mentale aura is de energielaag van onze gedachten. Tijdens de aura-reading wordt duidelijk hoe deze verschillende auralagen elkaar beinvloeden.

De chakra-reading
De zeven hoofdchakra’s worden gelezen, waarbij hun betekenis voor jou wordt uitgelegd. Dit geeft meer specifieke informatie over hoe het leven beleefd wordt, welke ideeen en gebeurtenissen van belang zijn en welke ongeziene talenten en mogelijkheden er wellicht voor je klaarliggen. Chakra’s hebben rechtstreeks verband met onze fysieke organen en beinvloeden deze.